Blommor från hjärtat

Här börjar din text. Du kan klicka här och börja skriva. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo.

Om mig

Jag som driver butiken heter Annelie och jag är sedan 20 år tillbaka bosatt i Sköllersta. Min dröm har sedan jag var liten varit att ha en egen blomsteraffär. Efter gymnasiet utbildade jag mig till florist och jobbade i branschen några år, men kombinationen butikstider och småbarn passade inte mig. Jag valde då att följa en annan dröm.

2012 var jag färdig jurist och 2018 antogs jag till ledamot av Advokatsamfundet och trivdes väldigt bra i min nya roll. Ödet ville dock annorlunda och 2021 var jag pga sjukdom tvungen att lämna advokatyrket. Efter drygt ett års sjukskrivning fick jag möjligheten att hyra en lokal och drömmen om en egen blomsterbutik väcktes igen och här är vi nu.

Den 1:a april 2022 slog jag upp portarna till Annelie'sblommor & återbruk. Jag har alltid tyckt om att pyssla och dekorera med lite "oväntade" saker. Ambitionen är att återanvända så mycket det bara går. Jag försöker hitta unika saker på loppis och auktion, vilka jag sedan använder i olika arrangemang. Jag strävar alltid efter en personlig touch på de beställningar som jag får, vare sig det är begravning, bröllop eller fest.

Jag hoppas att just Du vill ge mig chansen att arrangera efter dina önskemål. Du kanske har en fin vas eller skål hemma. Ta med den in så ordnar jag något som passar dig.